Vašu sigurnost shvaćamo ozbiljno

Vinted je fokusiran na održavanje visokog standarda osobne sigurnosti naših članova. Proaktivno radimo na razvoju alata i pravila koja pomažu našoj zajednici da se razvija – bilo tijekom kupovine ili prodaje. Evo što trebate znati o našim ključnim sigurnosnim procesima.

Zaštita kupca

Kada plaćate kroz Vinted, naša se obavezna Zaštita kupca primjenjuje na vaše narudžbe. Ona pomaže pri osiguravanju sigurnih plaćanja, pruža vam pravo na traženje povrata sredstava i omogućuje pristup korisničkoj podršci. Saznajte kako izračunavamo naknadu za Zaštitu kupca

Pravila povrata sredstava

Ako vaš artikl ne stigne, ako bude oštećen ili se razlikuje od opisanog, odobrit ćemo vam povrat sredstava. Za podnošenje žalbe imate 2 dana. Ako nije drugačije navedeno, trošak povrata pokriva kupac. Saznajte više o pravilima povrata artikala i sredstava na platformi Vinted.

Sigurne transakcije

Vaš se novac čuva na sigurnom mjestu tijekom čitave transakcije. Sva plaćanja putem platforme Vinted su šifrirana. Njima upravljaju naši pouzdani partneri za plaćanje, čija sigurna tehnologija osigurava da se novac šalje i prima sigurno i pouzdano.

Naša podrška

Možete nam se obratiti 24 sata na dan, a mi ćemo pronaći rješenje za svaki problem. Za brze savjete posjetite naš Centar za pomoć.

Sigurnost platforme

Alati za zaštitu od neželjene pošte

Naši sustavi proaktivno provode provjere za uočavanje neprikladnog sadržaja. Baš kao filtri za zaštitu od neželjene pošte u ulaznoj pošti, sustavi automatski blokiraju sumnjiv sadržaj u porukama.

Zaštita podataka

Vašu privatnost shvaćamo ozbiljno. Za detaljne informacije o načinu rukovanja vašim osobnim podacima i pravima koja u skladu s time imate pogledajte naša Pravila o privatnosti.

Ocjenjivanje rizika

Iza scene upotrebljavamo prediktivnu analizu da bismo pokušali otkriti sumnjive aktivnosti, najave ili narudžbe, kao što su nezakoniti ili opasni proizvodi. Naš tim pokušava brzo odgovoriti uz učinkovite alate.

Pomažemo pri razvoju povjerenja u našoj zajednici

Komunikacija

Alat za sigurnu razmjenu poruka platforme Vinted pomaže vam da saznate sve pojedinosti o artiklu koji želite kupiti. Možete poslati poruku bilo kojem članu, samo zapamtite da ćete pristojnošću i razumijevanjem u trenutku ojačati njihovo povjerenje.

Recenzija

Članovi platforme Vinted mogu jedni drugima slati povratne informacije nakon izvršenih narudžbi, što znači da su povratne informacije na profilima utemeljene na stvarnim iskustvima. Pobliže promotrite povratne informacije koje su ostavili drugi članovi i ne zaboravite poslati povratne informacije nakon narudžbe da biste ih i sami primili.

Zatražite provjeru

Da biste brzo unaprijedili svoju pouzdanost, odvojite trenutak za provjeru svog računa na platformi Vinted. Ako želite vidjeti je li neki drugi član provjerio svoj račun, jednostavno kliknite na njegov album.

Budite proaktivni

Ispunite svoj profil informacijama – proaktivnost povećava povjerenje, a to vam može pomoći i da povećate prodaju. Ako vidite nešto što odstupa od naših standarda zajedniceprijavite to kako bi se naš tim za to mogao pobrinuti.

Dobro je znati

Savjeti za kupovinu

Saznajte više o načinima kako možete procijeniti je li prodavač pouzdan, kako saznati dodatne informacije o artiklima i osigurati sigurna plaćanja.
Saznajte kako sigurno kupovati

Savjeti za prodaju

Pogledajte savjete za kreiranje pouzdanog profila, komunikaciju s kupcima i uklanjanje svih prepreka za uspješne prodaje.
Saznajte kako sigurno prodavati >