Ne nosite? Prodajte!

Želimo vam pokazati koliko odličan second-hand odabir može biti. Prodajte odjeću koja u sebi ima još života. Kupujte artikle koje nećete pronaći u prodavaonicama. Vinted je otvoren za sve koji vjeruju da dobra odjeća treba imati dug život.

1 jednostavna ideja sada povezuje zajednicu od 75 milijuna ljudi

Od dvije osobe

2008. godine Milda se selila, no imala je previše odjeće koju nije mogla ponijeti sa sobom. Justas joj je ponudio pomoć i dizajnirao web-mjesto putem kojeg će moći podijeliti odjeću s prijateljima. Uskoro su u tome htjeli sudjelovati i mediji. Par je tada znao da su na dobrom putu – i tako je nastao Vinted.

Do tima koji broji više od 1000 ljudi

Danas za Vinted radi više od 1000 ljudi koji pomažu članovima diljem svijeta da prodaju, kupuju i razmjenjuju second-hand artikle iz svojih ormara. Naš tim obuhvaća različite države i kulture, baš kao i naši članovi.

Rad diljem Europe

Uredi platforme Vinted nalaze se u Vilniusu, Berlinu, Pragu i Utrechtu. Te nam lokacije pomažu da radimo na 19 tržišta: Španjolska, Francuska, Luksemburg, Belgija, Nizozemska, Njemačka, Austrija, Češka Republika, Slovačka, Poljska, Litva, UK, Italija, Portugal, Švedska, Mađarska, Rumunjska, SAD i Kanada.

Na globalnoj misiji

Prodajte ono što ne nosite ili krenite na lov na prave rijetkosti – nikada do sada nije bilo lakše istražiti svijet pre-loved artikala putem interneta. Naša rastuća zajednica od više od 75 milijuna članova na misiji je da pretvori artikle iz druge ruke u prvi izbor.

Investitori i vodstvo

Suosnivači

Milda Mitkute i Justas Janauskas

Glavni izvršni direktor

Thomas Plantenga

Glavni operativni direktor

Mantas Mikuckas

U svemu što radimo i dalje ostajemo vjerni izvornoj ideji platforme Vinted koju su razvili naši suosnivači Milda i Justas. Danas glavni izvršni direktor Thomas i glavni operativni direktor Mantas vode dnevne operacije i rast platforme Vinted. Našu misiju podupiru i četiri vodeća društva rizičnog kapitala s obje strane Atlantika.

Smanjite nered u svom ormaru već danas

Preuzmite besplatnu aplikaciju i prodajte odjeću koju više ne nosite. Vi određujete cijenu bez naknada za prodaju.

Preuzmite u trgovini App Store
Preuzmite u trgovini Google Play